Kantojyrsintä ja risujen haketus

Arboristipalvelu Pihapuunkaatoa Niclas Kolomaisen kautta saat kantojyrsinnän ja risujen haketuksen monivuotisella kokemuksella. Meillä on yli 10 vuoden kokemusta erilaisista haketus- ja kantojyrsintäpalveluista, mikä on varmuus siitä, että kun palkkaat meidät, saat aina tarkkaa ja osaavaa palvelua kantojyrsinnästä ja haketuksesta juuri sinun tarpeesi mukaan. Suoritamme työt Hyvinkäältä Riihimäelle, Tuusulaan, Espooseen ja muulle Uudellemaalle sekä yrityksille, että yksityisille.

Miksi kantojyrsintä ja risujen haketus meiltä?

Arboristipalvelu Pihapuunkaatoa Niclas Kolomainen työskentelee aina erittäin asiakaslähtöisesti, niin että sinä saat sellaisen työtuloksen mitä kaipaat. Lisäksi olen Metsäluonnonhoitaja ja suorittanut Metsämestarin erikoisammattitutkinnon ja Arboristin tutkinnon. Minulla on myös korkealaatuisia koneita, joiden avulla kantojyrsintä ja haketus sujuvat tehokkaasti ja tarkasti. Olet siis aina turvallisissa käsissä, kun tilaat palvelut Arboristipalvelu Pihapuunkaatoa Niclas Kolomaiselta.

Kantojyrsintä ja risujen haketus hinnasto

Maanpinnalta mitattuna

1 – 50 cm = 1,00 €/cm + alv 24 % (1,24 €/cm)

51 – 85 cm = 1,20 €/cm + alv 24 % (1,49 €/cm)

Hakeen poisvienti ja alueen siivous sopimuksen mukaan. Jyrsinnän jälkeen paikalle voidään laittaa multaa ja kylvää nurmikko.

Työn kuvaus

Kantojyrsintäpalvelu tehdään seuraavalla tavalla: Kannon ympäriltä kaivetaan maata hieman pois, kannon tuntumassa olevat kivet poistetaan. Kanto jyrsitään pois hieman maata alemmalle tasolle, jonka jälkeen jäljelle jäävän kanto-osan päälle voidaan laittaa maata. Esimerkiksi nurmikko korvaa kannon rumiluksen. Multa ja ruohonsiemenet lisätään hintaan.

Ota yhteyttä, niin autamme sinua

Tarjoamme edulliset hinnat, parhaan laadun, henkilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua. Ota yhteyttä, niin ammattilaisemme suunnittelevat ja tarjoavat juuri sinulle sopivan palvelun risujen haketuksesta ja kantojyrsinnästä monivuotisella kokemuksella.

Kysyttävää? Ota yhteyttä!