Arboristipalvelu Pihapuunkaatoa Niclas Kolomainen
Puunkaatoa yli 15 vuoden kokemuksella

Asiakaskeskeistä puunkaatoa vuodesta 2006 saakka

Arboristipalvelu Pihapuunkaatoa Niclas Kolomainen on vuonna 2006 perustettu hyvinkääläinen arboristipalveluyritys, joka tekee puunkaatotyöt sekä muut metsätalouden työt ammattitaitoisesti ja luotettavasti. Päätoimialueemme on Hyvinkää, Riihimäki, Tuusula, Vantaa, Helsinki Espoo ja Uusimaa. Tarvittaessa voin myös kauempaasikin lähteä tekemään arboristipalvelua, riippuen työurakan koosta. Koulutukseltani olen Metsäluonnonhoitaja, lisäksi olen suorittanut Metsämestarin erikoisammattitutkinnon ja Arboristin tutkinnon.

Palvelemme sekä yritys- ja yritysasiakkaita, jotka haluavat päästä eroon probleemallisista, huolestuttavista puista. Tyytyväinen asiakas on aina Arboristipalvelu Pihapuunkaatoa Niclas Kolomaisen päätavoite. Ammattitaitoisella arboristilla on vankkaa osaaminen. Olipa kyseessä pienempi puidenpilkkominen tai isompi puunkaato, voit luottaa osaamiseeni. Tarjoan parhaan työtuloksen, henkilökohtaisen palvelun ja asiantuntevaa palvelua. Ota yhteyttä, niin saat lisätietoja meidän eri arboristipalveluistamme.

Kysyttävää? Ota yhteyttä

Ota yhteyttä, niin autamme sinua

Asiakastyytyväisyys ​

Asiakastyytyväisyys ​on yrityksellemme aina keskeinen asia.Tyytyväinen asiakas on jokaisen puunkaadon päätavoite. Ammattitaitoisella henkilöstöllämme on vankka alan osaaminen. Olipa kyseessä pienempi puunkaato tai isompi projekti, niin voit luottaa osaamiseemme. Olet siis aina turvallisissa käsissä, kun palkkaat yrityksemme. Me emme ikinä ole tyytyväisiä, ellei sinä asiakkaana ole tyytyväinen.

Meiltä saat aina

Asiakaskeskeistä palvelua​

Aina asiakaskeskeistä palvelua monivuotisella kokemuksella.

Kilpailukykyiset hinnat

Saat aina kilpailukykyiset hinnat​ ja kuuntelemme aina sinun toiveita.

Luotettavia arboristipalveluja​

Luotettavia arboristipalveluja yli 10 vuoden kokemuksella.

Ota yhteyttä, niin autamme

Jos olet kiinnostunut meidän pihapuiden kaatopalvelusta, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä. Meiltä saat aina personaalisen palvelun ja asiantuntevan neuvon ja arvioinnin pihapuiden kaadoista. Mikäli haluat lisätietoja, niin ota rohkeasti yhteyttä.

Kysyttävää? Ota yhteyttä!