Puiden pilkkominen

Puiden pilkkominen Hyvinkään, Espoon, Uudenmaan-alueella on toteutunut toimestamme yli kymmenen vuoden aikana. Arboristipalvelu Pihapuunkaatoa Niclas Kolomaisen puiden pilkkomisen palvelukonsepti on erittäin järkevä ja helppo ratkaisu sekä yksityisasiakkaan kuin yrityksen kannalta. Meillä on monivuotinen kokemus, joka mahdollistaa hyvän ja korkeatasoisen puiden pilkkomisen lopputuloksen. Palvelun voit tilata pihapuun kaadon tilauksen yhteydessä, mutta voimme myös suorittaa puiden pilkkomisen sopimuksella muissa olosuhteissa.

Lisää otsikkotekstisi tähän

Jos palkkaat meidät, saat kokeneen yrityksen, joka suorittaa sinulle puiden pilkkomiset yli 10 vuoden kokemuksella. Saat meiltä myös aina henkilökohtaisen palvelun ja kuuntelemme aina sinun toiveita. Meillä on myös korkealaatuisia koneita, joiden avulla puiden pilkkominen sujuu nopeasti ja tarkasti. Käyttämänne kone toimii polttomoottorilla. Yhdistelmä: kokemus, asiakassuhde ja korkealaatuiset koneet antaa sinulle aina hyvän tuloksen, jos valitset, palkkaat meidät.  

Ota yhteyttä, niin autamme sinua

Jos olet kiinnostunut meidän puiden pilkkomisesta, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Voit sekä puhelimitse että sähköpostitse tavoittaa meidät. Meidän avulla sinun kaadetut puusi ei ole enää kaadon jälkeen mikään ongelma. Ota siis yhteyttä, niin suoritamme sinulle ykkösluokan puiden pilkkomisen.

Yhteystiedot

Arboristipalvelu Pihapuunkaatoa
Niclas Kolomainen

Aaponkatu 4, 05830 Hyvinkää

Lähetä viesti