Puun istutus ja hoito

Tarvitsetko ammattilaisen apua puun istutukseen ja hoitoon? Arboristipalvelu Pihapuunkaato Niclas Kolomainen voi yli kymmenen vuoden kokemuksella auttaa sinua puun istutuksessa ja hoidossa turvalisillä menetelmillä. Palvelemme sekä yrityksiä että yksityisiä koko Uudenmaan-alueella.

Istutus

Puun hyvän kasvun edellytyksenä on lajille sopiva kasvualusta, laadukkaan taimen valinta sekä huolellisesti tehty istutustyö. Väärin tai huolimattomasti suoritettu istutus voi tuhota voimakkaankin taimen tai sen kasvu hidastuu vuosiksi. Yleisin virhe on liian syvälle istuttaminen. Anna ammattilaisen suorittaa puun istutustyö. Hoidamme puun istutustyön ammattitaidolla sekä hedelmäpuiden, muiden pihapuiden että katupuiden istutukset. Arboristit antavat neuvoja puittesi kunnosta ja auttavat puitasi säilymään kunnossa pitkään.

Hoito

Puutkaan eivät elä ikuisesti. Huonokuntoisina puut voivat olla riski ympäristölle. Puun leikkaus säilyttää puun terveenä. Vaarallisten oksien leikkaus pitää ympäristön turvallisena. Mitä nuorempana puun leikkaus tehdään, sitä vähemmän aikaa työ vaatii.

Ota yhteyttä, niin keromme lisää

Mikäli olet kiinnostunut saamaan apua puun istutuksessa ja hoidossa, niin voit ottaa meihin yhteyttä. Meidän kautta saat aina asiakaskeskeistä palvelua ja suoritamme aina jokaisen palvelun suurella kokemuksella. Tämän lisäksi pidämme aina siitä mistä olemme yhdessä sopineet – sinulle ei siis ikinä tulee mitään turhia lisämaksuja. Kun palkkaat meidät, niin saat siis aina turvallisen ja luotettavan kokonaisratkaisun. Ota siis yhteyttä jo tänään, niin autamme sinua löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun – juuri sinun tarpeesi mukaan.

Yhteystiedot

Arboristipalvelu Pihapuunkaatoa
Niclas Kolomainen

Aaponkatu 4, 05830 Hyvinkää

Lähetä viesti