Puutarhuri Helsinki

Tarvitsetko apua puutarhatöissä Helsingissä? Olen Niclas Kolomainen, ja olen Helsingissä toimiva kokenut puutarhuri, jolla on yli 10 vuoden kokemus turvallisista ja huolellisista puutarhatöistä. Tarjoan puutarhuripalveluita niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin, sekä kaikille muille, jotka kaipaavat ammattimaista puutarhurin apua. Kun valitset minut, voit olla varma laadukkaasta palvelusta alusta loppuun. Sallikaa meidän hoitaa puutarhanne ja luoda kaunis ympäristö teille – voitte olla varmoja tyydyttävistä tuloksista.

Puutarhapalveluja jokaiselle eri kohderyhmälle

Etsitkö pätevää puutarhuria Helsingissä? Minulla on laaja osaaminen erilaisista puutarhatöistä. Voin auttaa teitä ylläpitämään puutarhaanne säännöllisesti sopivan taajuuden mukaisesti. Voimme esimerkiksi sopia kuukausittaisista vierailuista kiinteistöllenne ja suorittaa tarvittavat työt. Palveluihini kuuluu kaikki puun kaadosta puutarhanhoitoon, pensaiden leikkaukseen ja muihin puutarhanhoitotehtäviin. Voitte odottaa huippuluokan ratkaisuja kaikkiin puutarhanhoitoon liittyviin tarpeisiinne.

Mikä on palvelun hinta?

Kuinka paljon maksaa puutarhurin palkkaaminen Helsingissä? Hinta vaihtelee työn laajuuden mukaan, eikä tähän kysymykseen ole yhtä selkeää vastausta. Voitte aina ottaa yhteyttä meihin, niin autamme mielellämme hinta-arvioinnissa. Voin esimerkiksi tulla paikan päälle arvioimaan puutarhaanne ja samalla esittää teille suunnitelman siitä, miten voimme parhaiten edetä puutarhanne kunnostamisessa.

Oletko kiinnostunut? Ota rohkeasti yhteyttä

Olen täällä palvellakseni teitä puutarhurin tarpeissanne Helsingissä. Tarjoan henkilökohtaista palvelua, asiantuntevia neuvoja ja arvioita puutarhatöistä puutarhassanne. Jos kaipaatte lisätietoja, älkää epäröikö ottaa yhteyttä rohkeasti. Liittykää tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon jo tänään.

Yhteystiedot

Arboristipalvelu Pihapuunkaatoa
Niclas Kolomainen

Aaponkatu 4, 05830 Hyvinkää

Lähetä viesti