Maisemametsien hoito, on yksi monesta palvelusta palveluvalikoimastamme. Päätoimialueemme tähän palveluun Hyvinkää ja Uudemman alue, mutta tarvittaessa voin myös lähteä kauemmaksi riippunen työurakkaan suuruudesta. Työskentelen aina asiakkaiden toiveiden mukaan. Tyytyväinen asiakas on jokaisen maisemametsien hoitajan päätavoite, eli ennen kuin maisemametsän hoidon aloitetaan, tiedustelen aina sinun tavoitteesi tämän palvelun osalta, niin että tulos varmasti tulee semmoiseksi, että olet tyytyväinen. Näiden pohjalta on hyvä lähteä suunnittelemaan viisasta maisemametsän hoitoa sinulle.

Miksi maisemametsien hoito meiltä?

Arboristipalvelu Pihapuunkaatoa Niclas Kolomainen on vuonna 2006 perustettu hyvinkääläinen arboristipalveluyritys. Monivuotinen kokemus työskentelystä maisemametsän parissa on antanut minulle suuren tietopankin, miten tämä hoito tehdä parhaalla mahdollisella tavalla. Eli kun palkkaat minut, voit olla varma siitä, että saat osaavaa, asiakaskeskeistä ja kokenutta palvelua.

Pyydä tarjous jo tänään

Maisemametsien hoito suoritetaan aina sovitussa aikataulussa suurella ammattitaidolla ja kokemuksella. Mikäli olet kiinnostunut palvelusta, niin pyydä tarjous tästä. Voit myös soittaa meille, niin kerron puhelimitse lisää miten suoritamme tämän palvelun.

Nuoren metsän hoito

 

 

Maisemanhoitoa

 

 

Tonttihakkuut

 

 

Harvennus

 

 

 

    »    Soita heti 050 3700 175     »    Pyydä tarjous

 

Go to top